Monday, April 28, 2008

Paste studentesc fara vacanta- Studentisches Oster ohne Ferien

Adunatura de copii romani fugiti de acasa. o sambata seara obisnuita in Austria
Rumänische Kinder die von zu Hause nach Wien entfliehen sind. ein normales Samstag Abend in Östrreich

Tuesday, April 22, 2008

Mămăruţă

cel mai frumos cuvânt

Dresden Dolls- First orgasm

Sunday, April 20, 2008

Scrie ce vrei, cum vrei. trebuie sa strang jucarii!

Adam Green- The prince's bed

Ana Poenariu m-a rugat sa scriu pe blog adresa ei la care puteti trimite jucarii pentru o fetita bolnava. Ana e un om minunat, cu ochi de vacuta. Odata incercand sa o conving sa vina pe la mine mi-a spus ca are multe lucruri importante de facut in Sibiu. "Ca de exemplu?" insistam eu, asteptandu-ma la vreun sumar foto pentru ziar. "Am prieteni" mi-a zis, cu semnul exclamarii, apoi mi-a povestit de un vanzator de flori (parca) cam diliu si de alti oameni de pe strazi, nebuni si vorbareti, de care i-ar fi dor. Acum mi-a povestit de "o mogîldeaţă de fetiţă blonduţă, cu privirea cam şuie care nu vorbea deloc şi care mai mereu îşi ascundea o mînuţă la spate". E tare bolnava iar doctorii -se pare ca- nu vor sa o opereze. Ana vrea sa-i facem multe cadouri. o tona mi-a zis sa va spun.

Eu nu cred ca ii veti trimite jucarii Evei. Nici nu sunt sigura ca de asta are cea mai mare mare nevoie. Dar mi s-ar parea incredibil sa stiu ca o mana de oameni au fost sensibilizati de povestea ei, de rugamintea Anei, chiar mai frumos decat ca Eva a primit o cutie de jucarioare.

Adresa la care puteti trimite orice in afara de reni:
Ana Poenariu
ziarul Sibianul
Bd-ul Vasile Milea
nr 42B
Sibiu

iar daca cunoasteti vreun doctor care ar opera o fetita cu polidactilie, "careia ii curge sangele invers" sunati-o va rog pe Ana, la 0749 382478.

hai, Craciun fericit si voua!