Thursday, April 19, 2007

poze Protest Pro Basescu

M-a impresionat astazi cat de receptivi sunt oamenii. Nu as fi crezut ca in zilele noastre oamenii mai au energie pentru proteste si revolutii. Pe strada par grabiti, tristi, cu griji si preocupari dintr-o lume proprie.
------------------------------
Admirabil mi s-a parut astazi:
Evenimentul Zilei care a scos o editie speciala de seara. Bravo lor!
si Societatea Timisoara pentru ca a organizat o conferinta chiar dupa protest, singura bucatica de Societate civila timisoreana care s-a miscat asa rapid.
-------------------------------
Nu am inteles cine este tanti care a impartit aproape toate pancartele (poza 5).
Nu am inteles de ce s-a cantat Imnul Romaniei, de ce l-au asemanat pe Tariceanu cu Ceausescu, de ce s-a strigat ca mai bine murim decat sa nu mai fie Basescu presedinte (!!), de ce cei mai activi protestatari erau beti. Nu am inteles sau nu am vrut sa inteleg de ce aflasem de protest (indirect) de la PD.






si altele din tara: Mediafax

10 comments:

Anonymous said...

văzându-ţi pozele îmi pare rău că nu am fost şi eu acolo. dar aşa-i viaţa... consecinţele deciziilor noastre!

Anonymous said...

scrisul de pe pancarte e acelasi, cine le-a facut?

Anonymous said...

in primul rand, inainte sa fii prea impresionat ar trebui sa iti dai seama ca in bucuresti sunt in jur de 1mil de oameni... iar acolo s-au strans cam 2 mii !!! impresionant nu? cam atat de popular e acest personaj, pe care de altfel imi place sa il urmaresc cand am chef de urmarit scandaluri, vendete si mondenitati...

in al2lea rand toata manifestarea de acolo a fost organizata in mod evident de oamenii lui, de asta si sunt pancarte la fel de exemplu...

oricum, jenant si penibil cum atatia oameni se grabesc plini de admiratie sa sara in apararea lui...
prea multi oameni care nu stiu sa discearna prefacatoria si manipularea de lucruri reale si palpabile...

Luiza Puiu said...

tanti din imaginea 5 le-a facut. eu nu am sarit in admiratia niciunui politician. m-a impresionat ca oamenii se misca. manipulati sau nu.

ho said...

Am fost si eu in Piata Universitatii in Bucuresti (veneam de la o scoala de engleza), si sincer va spun, desi multi dintre oameni erau de la PD, erau destui oameni care il sustineau din proprie convingere.

Plus ca atunci cand vezi care sunt alternativele la Base, parca nu-ti mai vine sa il dai dracului...Pana una alta, el este unul din oamenii care a incercat sa schimbe ceva, a inceput sa demaste coruptia, si coruptii s-au coalizat impotriva sa.

Eu unul il mai sustin si pentru ca este unul dintre cei care in campania electorala s-a exprimat in favoarea cetatenilor LGBT

Luiza Puiu said...

Razvan, trebuie spus ca LGBT inseamna Lesbian, Gay, Bisexual si Transsexual pentru ca populatia care citeste blogul meu, foarte deschuiata la minte de altfel, nu cred ca stie prescurtarea asta.

Anonymous said...

adica : limbiste; homalai; bisexuati si femei cu penis

Taraba lui Ghery said...

Dear Luiza,

Protestul care a fost cel putin in Timisoara a iesit naspa. Adica toata lumea considera ca Basescu e admirat in orasul de pe Bega. Insa sa il sustina doar 5 babe lesinate e cam putin.
Si hai sa fim seriosi ... nu PD-ul (indirect) cel putin a organizat mini-protestul? caci altfel cine ar fi avut de castigat din toata sandramaua.
Oricum, eu sunt happy ca l-au suspendat. Are presa ce scrie :)))

Luiza Puiu said...

Ghery, Timisorenii sunt mai greu de manipulat. ai vazut si tu ce gen de oameni au fost la protest.
NU stiu daca eu sunt pro sau contra Basescu, spun doar ca mitingurile astea spontane sunt o facatura.

Taraba lui Ghery said...

Nimeni nu spune ca timisorenii nu sunt greu de manipulat. Insa eu unul parca ma asteptam sa fie mai multa lume la prostest. Ca na, de aici a pornit revolutia. Sau poate ca ne-am saturat de revolutii.
Oricum ... pararea mea mai detaliata e la ... http://gheryernst.blogspot.com