Tuesday, September 18, 2007

La anu' poate va salut din Vietnam

Statul roman ofera burse de un an in India, Sudan, Maroc, Mexic, Vietnam, China, Siria, Peru, Kuwait, Coreea de sud, Pakistan si Azerbaidjan. http://www.roburse.ro/concursuri-calendarinscrieri.php

De abia mai storc din minte capitalele lor dar alerg deja prin liste de zeci de univeristati. imi trec prin minte fotografiile geniale vazute de prin tarile astea. Visez la ce as putea poza timp de un an SI pe banii statului roman.
Mi-ar placea sa fac fiecare an din facultate pe altundeva prin lume. cred ca pentru bursele astea nu se inghesuie nimeni. Probabil ca jurnalism nu as putea studia in limba Hindi si nici fotografie sau film indian nu m-ar tenta sincer. dar mai caut. poate ceva sociologie. unele studii sunt chiar haioase. La universitatea Nha Trang din Vitenam exista o facultate de Prelucrare a Pestelui si una de Marxism-Leninism. iar in Kuwait as putea studia de anul viitor, la un colegiu pentru femei, Stiintele familiei.

eh, ca in reclama, viitorul suna bine :)

4 comments:

Marcel said...

Pakistan- aproape de munti, de Tibet, poate il intalnim pe Brad Pitt pe acolo :-)

. said...

Hehe, mdap, suna tare faza cu fotografiatul pe banii statului :)) Gandeste-te bine ce o sa fie in viitor si cat te-ar ajuta o asemenea bursa, pune bine in balanta. Bafta multa!

Lucian Stănescu said...

you go get them girl! iti tin pumnii, sigur e mai frumos decat la viena :P

Anonymous said...

binevenită schimbarea de template :)