Friday, February 15, 2008

Gasit catel acasa. Cum procedam?

Cand am deschis in seara asta usa Georgianei am vazut o codita de catel intrand grabita in casa. Am ramas eu in pragul usii- el inauntru- uitandu-ne uluiti unul la altul si intrebandu-ne, amandoi cred, in ce masura si celalalt o cunoaste pe Geo.
Nu vrea nicicum sa mai iese. E adorabil. Vine dupa mine peste tot, raspunde la orice nume, topaie daca ma uit la el, ii place muzica mea, mananca orice. S-a urcat in toate paturile, imi linge mainile si roade jucariile de plus. Un timp a dormit langa mana cu care scriu incalzindu-si nasucul de mine. Acum exploreaza intruna toata casa si ofteaza intelept de parca mi-ar reprosa uimirea. Pare ca stie ceva ce eu nu stiu. Cred ca va incepe si sa vorbeasca.
Sper doar sa nu dorm cu el pe presh cand vine Geo



--------------------------------------------------------------
PS. 12 ore mai tarziu:
Georgiana nu a venit acasa iar cutu a dormit cu mine in patul ei. De dimineata tzopaia si se ghemuia sub plapuma. Deja imi scrisese Geo mesaj cautandu-i un nume. Cand a inceput sa se dea pe langa usa, i-am deschis-o. A fugit pe scara blocului si asta a fost, i-am urat bafta... Putin mai tarziu a trecut prin fata vizorului o batranica strigandu-l "Pamela"....

1 comment:

Anonymous said...

Excelent! Numai tie ti se putea intampla. Il duci la Timisoara sau la Viena? Frau sigur va accepta :)