Saturday, March 24, 2007

Noborderfest -ziua1

www.nobordefest.tk
Noborderfest este un eveniment underground care îsi propune sa ofere spatiu pentru exprimarea ideilor scenelor Do-It-Yourself din Europa de Est, pornind de la ideea ca oamenii din tarile est europene au probleme similare, si traiesc în conditii oarecum asemanatoare.
Data este aleasa in Saptamana Mondiala de Lupta Impotriva Rasisumului, participantii manifestându-se direct împotriva rasismului, fascismului, antisemitismului, xenofobiei, nationalismului.









3 comments:

adina said...

ma bucur k am dat peste blogul tau, am reusit sa vad cum a fost la noboarders :) eu nu am ajuns anul asta, din cauza bacului :( oricum, ai reusit sa redai atmosfera, mi s-a facut dor :)

Anonymous said...

eu inteleg antisemintismul, antirasismul, bla bla etc, dar nici ca ratatii astia nu cred ca e prea bine sa traiesti. nu e vb de tine, luiza, ci la modul general pentru adepti.

Anonymous said...

cacaciosule astia nu sunt ratati..lupta pt ceva ..probabil pt toate cauzele pt care nu lupti..de ce punkistii nu sunt acceptati din cauza infatisarii lor...? care e problema voastra? daca nu poti intelege stilul taci si nu mai vb prostii ca nu stii ce vb...multi dintre ei au o viata decenta si spun asta pt ca ii cunosc...parca ziceai ca intelegi antirasismul...am observat...nu mai zic nimic ca imi pierd vremea...