Tuesday, February 17, 2009

Cristina incercand sa stea la poza




Sunt in Timisoara, in vacanta. Iar ea e Cristina. E in anu I la Comunicare si cand se simte frumoasa si pozata, rade asa dragut, ca gura ii ajunge pana la urechi si apoi protesteaza sa ii prelucrez dinti mai albi. Ieri am colorat cu ea buburuze obeze pe cani, ne-am uitat la Vicky, Cristina Barcelona (Cristina chiar e ca si Cristina) si la episoade vechi din Sex in the city. Dar cel mai important a fost sa ii cautam job. Sursa de venit pentru cafele, beri, carti si Interrail. I-am facut poze pentru a depune un CV frumos la Carturesti.  Carturesti e un loc atat de minunat. Au cele mai frumoase ceainice din lume, pline cu ceaiuri bune si muzica buna. Multe albume, carti cu printese si afise haioase. Cand voi fi mare si voi avea bani, sau macar drept de munca in Austria, voi deschide si eu un Carturesti in Viena. O ceainarie cu dichis, muzica si albume de arta.

------
Ich bin in Temeswar in den Ferien. Und sie ist Cristina. Sie studiert im ersten Jahr, Kommunikationswissenschaft und wenn sie sich schön und fotografiert fühlt, lacht sie so lieb, dass ihr Mund bis zu den Ohren reicht. Danach protestiert sie dass ich ihre Zähne weisser bearbeiten soll. Gestern haben wir übergewichtige Marienkäfer auf Tassen bemalen, Vicky, Cristina Barcelona geschaut (Cristina ist genau wie die Cristina) und alte Folgen aus Sex in the City geschaut . Aber das wichtigste war, ihr einen Job zu finden. Geld für Kaffees, Biers, Bücher und Interail. Ich habe ihr Fotos gemacht um einen schönen Lebenslauf für Carturesti abzugeben. Carturesti ist ein wunderbarer Kaffeehaus. Sie haben die schönsten Teekannen der Welt, voll mit gutem Tee und schöne Musik. Viele Alben, Bücher mit Prinzesinnen und witzige Posters. Wenn ich einmal groß bin und Geld habe, oder mindestens Arbeitsrecht in Österreich, werde ich auch in Wien einen Carturesti öffnen. Ein Teehaus mit Charm, Musik und Kunstalben.

9 comments:

Găvruş Bogdan said...

:)

noontidemoon said...

foarte tari pozele:)
P.S.: urmezi la leapsa:D, asta daca vrei:)

Anonymous said...

foarte frumoase fotografiile tale.
daca folosesti aparate pe film, ai putea da o sansa grupului Lomo Romania: lomo.nimic.org

Cristina said...

mah lulule ... a fost tare faina saptamana cu tine acasa, dar uite ca nu s-au obosit nici sa-mi dea macar un raspuns.. si tare as fi vrut sa lucrez acolo :|

Luiza Puiu said...

of pui de artist, las ca iti vor da un raspuns. stai incet. am inteles de la Raluca ca angajatii din Carturesti se schimba des. nu stiu din ce motiv pleaca, dar partea buna e ca se va face curand alt loc liber pentru tine. don´t worry, be happy!

:D I just won 1000 euros :D

Andrei Paul said...

Imi place blogul tau. Si-mi plac pozele.

Anonymous said...

pozele tale sunt frumoase, dar felul cum scrii mi se pare enervant sincer... nush, ma calca pe nervi felul cum vrei sa dai impresia ca totul e cutsy cutsy si interesant, copaceii, casute, prajiturele, toate coafate cu mult gust... de indie snob..

Anonymous said...

cunosc, sau cunoasteam o groaza de persoane de acest gen in buc, perhaps studente la design sau litere sau arhitectura etc., care imi povesteau despre cat de dragute si fascinante erau cursurile lor de modelaj, de istoria artei, de geometrie, lalala, despre ce chestii dragute si minunate fac ele, uite ce bratarica draguta am facut, uite ce playlist extraordinar, si uite la cate chestii multe, multe si interesante ma duc eu... vezi, vezi, cat de dragute si interesante si inteligente suntem? veezi?... urghhhh... dudes, get a fucking life and leave me alone... pleasee... nush, intelegi ce vreau sa spun? there's something so fucking inauthentic in acting like that... intelegem, intelegem, ca in romania exista multa, multa lume de tot cacatul si in concluzie vreti sa dovedeti cat de extrem de diferiti si de destepti sunteti voi si ce lucruri extraordinare faceti voi cu viata voastra, but people... fucking relax a little bit. you're life isn't some fucking show of talents or smth..
toata chestia asta imi aduce aminte de cand am vazut filmul ala, juno, (da, era evident ca at some point trebuia sa il vad..). anyway, what a truckload of self-involved, patronising, indie crap... mai bine ma uit la x-men, macar aia e o experienta mai cinstita. my final point is si cu asta inchei, e ca incercand cu disperare sa faci lucrurile sa para interesante, nu inseamna ca ele si sunt interesante. try to NOT be smart once in a while, it's necessary;).

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!