Friday, January 26, 2007

poza cu apus aveti?

Romania la Targul International de Arte Vizuale
sau
Targul International de Arte Vizuale in Romania
sau
Dinu Lazar la Targ

fotografiile "de targ" ale lui Dinu Lazar foto: Dinu Lazar

(..)achizitia ideala pentru cei care doresc o imagine unica, de impact, care sa creeze o atmosfera deosebita, reconfortanta, intr-un interior sau birou modern. "

" Targul International de Arte Vizuale, eveniment sincretic...

In Europa exista multe targuri de arta specializate pe domenii.

Nu exista insa, in afara de tara noastra, un astfel de eveniment sincretic.

La TIAV 2007, fotografia va fi prezenta prin doua evenimente; vizitatorii vor putea vedea o expozitie a agentiei de presa ROMPRES si o expozitie a fotografului Dinu Lazar.


informatii de pe: http://www.fotografu.ro/tiav/index.htm








poza necajita/ Dinu'style!








Draga nene Dinu,

va salut respectos. as vrea sa va dau niste sfaturi originale dar nu reusesc.

ati terminat cu toate anotimpurile!!


in primul rand va apreciez pentru tonurile atat de isterice ce va caracterizeaza. ar fi minunat sa am si eu un apus rosu cu deal albastru in camera.

La multe din fotografiile dumneavoastra meditez adanc.... unde or fi fost facute?...Rosul inchis al norilor ma face sa ma ingrijorez de starea dumneavoastra de sanatate. pe semne ca este multa poluare acolo!
Este remarcabil cum la varsta dumneavoastra mai puteti.

As zice sa nu mai lasati aparatul de la gat, pentru ca atunci cand va sosi momentul sa mergeti in ceruri sa puteti fotografia niste nori in culori nemaivazute si sa le vindeti dupaia la targurile de prin iad. ;)

o posibila nepoata

8 comments:

Tudor Prisăcariu said...

achizitia ideala pentru cei care doresc o imagine unica, de impact, care sa creeze o atmosfera deosebita, reconfortanta, intr-un interior sau birou modern

textul de mai sus e refolosit din perioada comunista? nu stiu, e doar o presupunere personala.

tot asa si e clar ca fotografia romaneasca o sa ajunga pe "calea cea buna". ma abtin de la alte comentarii.

Unknown said...

puilule,
nu inteleg de ce nu-si vede lumea de treaba. si mai ales de ce te iei de persoana lui dinu lazar. ca nu-ti plac pozele pot sa inteleg dar comentariile cartieriste de genul "ma mir ca la varsta dumneavoastra mai puteti" mi se par de cel mai prost gust si de cea mai autentica mitocanie. poate nu-ti dai seama de penibilul in care te gasesti. ai figuri de parca ai fi cel putin steve mccurry cand de fapt pozele tale...dar sa lasam oamenii in pace :D

alex said...

Încă o frustrată.

Radu Vădan said...

Luiza, cand treci prin Cluj promitem ca te scoatem la un ceai. Imi place ca esti categorica, sincera, dar cel mai mult imi place ca ai dreptate. Ma surprind comentariile de mai sus, mai ales ca am impresia ca vin de la unii care nu stiu despre ce vorbesc. DL e cel mai mare creator de kitch din aceasta emisfera (in afara de Andreea Marin, da asta e alta discutie :) ). Are noroc cu faptul ca kitchul inca prinde la noi, la public si la aspirantii de la Cafenea. Pupati buca baieti si fete, poate va lasa nenea Dinu sa ii mai puneti doi-trei porumbei in Photoshop, peste urmatorul apus obosit pe care-l pozeaza. Pana una alta comunitatea fotografica, asa dezlanata cum e ea, striga in gura mare - pacat ca maestrul e prea "sus" ca sa auda.

alex said...
This comment has been removed by the author.
Luiza Puiu said...

thanks guys. ceai verde vreau

Unknown said...

Ai grija cum umbli pe strada de acu incolo... Devine lumea violenta pe alte bloguri... :D

Anonymous said...

Pozele alea-s complet inutile, dar culorile chiar te baga in sperieti.